Veiligheid rond elektromagnetische straling

Advies

Derapro beoordeelt voor u de specificaties van uw installaties en geeft een heldere uitleg over de betekenis van beschreven technische termen en waarden. U krijgt een onderbouwd advies over het gebruik van de installatie of maatregelen in relatie tot het beschermen van omwonenden, medewerkers en ander belanghebbenden.  
Indien nodig worden er metingen uitgevoerd om de blootstelling aan elektromagnetische velden in de praktijk te kunnen toetsen.
 

Implementeren van wet- en regelgeving

De wet- en regelgeving op het gebied van elektromagnetische straling is in Europa en dus ook in Nederland in beweging. Derapro volgt voor u nauwgezet de wijzigingen en adviseert u graag over de impact van wijzigingen voor uw bedrijf.
 

Voorlichting over elektromagnetische straling

Wordt er in uw gemeente een antennemast geplaatst voor het mobiele netwerk. Wilt u weten wat dat betekent of zoekt u ondersteuning bij voorlichting aan bewoners? Hier kan Derapro u van dienst zijn.

Contact

Als u uw gegevens hiernaast invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op of stel uw vraag via ons contactformulier.

+31 6 3019 9310