Over Derapro


Derapro

Derapro is opgericht door Ronald Dekker. Ronald heeft een unieke combinatie van opleiding en ervaring in het vakgebied van de straling samengebracht. Al begin jaren negentig was de toepassing van militaire radar en satelietcommunicatiesystemen in combinatie met veiligheidsafstanden rond stralende antennes een expertisegebied. 
Later is daar het kennisgebied van de ioniserende straling aan toegevoegd. Met beide disciplines is ruime praktijkervaring opgedaan.
In de moderne tijd zien we dat ontwikkelingen in het beschouwen van stralingsrisico's steeds meer mensen terecht bezighoudt. Effecten op het biologisch systeem van energie/informatieoverdracht worden in de landen van de wereld unilateraal beoordeeld en maatregelen verschillen per staat; ook binnen de Europese Unie. Ook in deze ontwikkelingen vindt Derapro het belangrijk om mensen en bedrijven te helpen bij vragen rond straling en zo bij te dragen aan een veilige duurzame leefomgeving.
 
 
 

Contact

Als u uw gegevens hiernaast invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op of stel uw vraag via ons contactformulier.

+31 6 3019 9310